رئیس هیات مدیره مجتمع آموزشی صنعت ساختمان، گفت: سالانه سرمایه گذاری های کلانی برای پروژه های عمرانی صرف می شود، اما بدلیل کمبود نیروی انسانی ماهر از نظر بهره وری به نتیجه ای مطلوب دست نیافته ایم و این برای کشور زیانبار است.
به گزارش ایرنا، جواد خوانساری اظهار داشت: وضعیت موجود نشان می دهد که باید سبک مدیریت و رهبری در آموزش فنی و حرفه ای از نظام صرفا دولتی خارج شود و به سمت توسعه مدیریت مشارکتی و سازمانهای بخش خصوصی سوق دهد.
به اعتقاد خوانساری، بدلیل عدم تعامل سیستم آموزشی فنی وحرفه ای اعم از رسمی و غیررسمی و مهارتی با نظام مهندسی و پیمانکاری صنعت ساخت و ساز کشور، آموزش در این صنعت بزرگ پیشرفت نکرده است.
وی افزود: سالهاست که بدلیل ضعف نیروی انسانی از نظر مهارت های مربوطه خسارت هنگفتی از طریق پروژه های عمرانی و تاسیسات زیربنایی به سرمایه های کشور وارد می شود.
به گفته خوانساری وزارتخانه ها و دستگاه های اجرایی سالانه بودجه قابل توجهی را برای آموزش فنی وحرفه ای دریافت می کنند، اما اعتبارات تخصیصی نتایج قانع کننده ای نداشته و همواره این نکته مورد بحث است که با توجه به سرمایه گذاری های صورت گرفته آثار و نتایج مورد انتظار از آموزش نیروی انسانی مشاهده نمی شود.
وی خاطرنشان کرد: امروز صنعت ساختمان با وجود مراکز متعدد دستگاه های اجرایی و سازمانهای دولتی و فنی در بخش خصوصی قادر به تامین نیروی انسانی آموزش دیده حرفه ای در بازار کار و رشته های مورد نیاز این صنعت نیست.
خوانساری عزم ملی برای حل معضل مذکور را خواستار شد و گفت: چنانچه آموزش در محل پروژه ها صورت گیرد این امر به گسترش و بهبود و توسعه آموزشهای فنی وحرفه ای منجر خواهد شد.
انتهای پیام